HVEM ER VI

Folka på bildene er involverte i Elvekompaniet og/eller produksjoner vi har gjort siden 2016, og representerer Drammen og Buskerud på kryss og tvers. Vi er både foran og bak scenen, og jobber sammen for å skape sommerteater andre teaterprosjekter i Drammen og omegn. Trykker du på bildene får du vite mer om hver enkelt!

Andrea Vik

Andrea Vik

Fra: Konnerud i Drammen Utdanning: Forstudium i Teater og bachelor i teaterproduksjon og skuespillrteknikk ved HINT Rolle i Elvekompaniet: Dalig leder og skuespiller Rolle i Byen Under Bakken: Produsent og skuespiller De siste åra(utvalg): Skapt og spilt forestillingen "Flukten fra Fråtsegården", jobbet som skuespiller i det svenske kompaniet "Bombina Bombast", produsent på "Olav Den Heldige" i Sarpsborg

Stian Isaksen

Stian Isaksen

Fra: Hokksund Utdanning: Bachelor i skuespillerfag ved teaterhøgskolen i Oslo Rolle i Elvekompaniet: Skuespiller & regissør Rolle i Byen under Bakken: Regissør De siste åra(utvalg): Er ansatt som skuespiller ved Den Nationale Scene i Bergen. Har også arbeidet ved Det Norske Teatret, Jo Strømgren Kompani, Rogaland Teater og Sogn og Fjordane Teater.

Renate Reinsve

Renate Reinsve

Fra: Solbærelva Utdanning: Bachelor i skuespillerfag og påbygningsår fra teaterhøgskolen i Oslo Rolle i Elvekompaniet: Skuespiller Rolle i Byen under Bakken: Skuespiller og produsentassistent De siste åra (utvalg): er ansatt på Det Norske teatret, og har tidligere vært ansatt på Trøndelag teater. Hatt filmroller i bla.a. "Fritt vilt 2", "Kvinner i for store herreskjorter" og "Kompani Orheim".

Håkon Thorstensen Nielsen

Håkon Thorstensen Nielsen

Fra: Mjøndalen Utdanning: Skuespiller, Niss-nordisk institutt for scene og studio. Rolle i Elvekompaniet: Skuespiller. Rolle i Byen under Bakken: Skuespiller. De senere åra(utvalg): Juleskurken, Drammens teater / Lillestrøm kultursenter. Teaterrådgiver og instruktør i frilynt Norge. Dubbing, VoiceOver og lydbokinnlesing & fast stemme for Discovery Channel.

Ingvild schade

Ingvild schade

Fra: Konnerud i Drammen Utdanning: Westerdals school of communication og Skrivekunstakademiet i Hordaland Rolle i elvekompaniet: Manusforfatter Rolle i Byen under Bakken: Manusforfatter De senere åra (utvalg): Korttekst i antologien «Råk» på fagbokforlaget,«Drammens rekordbok» ved forlaget Oktober og novelle på Vigmostad&Bjørke. Jobber som frilans manuskonsulent hos Aschehoug.

Inga Lilleaas Ibsdotter

Inga Lilleaas Ibsdotter

Fra: Gol i Hallingdal Utdanning: Bachelor i teaterproduksjon og skuespillerfag ved HiNT. Rolle i Elvekompaniet: Skuespiller. Rolle i Byen under Bakken: Skuespiller og Produsentassistent. De senere åra(utvalg): Har jeg blitt ferdig utdannet, jobbet på Nord-Trøndelag teater og medvirket i diverse film-og tv produksjoner.

Fredrik Høyer

Fredrik Høyer

Fra: Hedensrud i Drammen Utdanning: Tekst- og skribent på Westerdals, treårig, bachelorgrad i litteraturvitenskap fra UiO, påbegynt mastergrad. Rolle i Elvekompaniet: Tekstforfatter. Rolle i Byen under Bakken: Tekstforfatter sanger. De siste åra(utvalg): Jobbet som performance-poet og forfatter; utgitt romanen «Månehund & fatter’n» og satt opp forestillingen «Sjæl»;ulike former for gatepoesi og kunst i offentlig rom.

Stine Bergo

Stine Bergo

Fra: Åssiden i Drammen Utdanning: Bachelor i kulturprosjektledelse Rolle i Elvekompaniet: Administrasjon og prosjektkoordinator. Rolle i Byen under Bakken: Administrasjon og prosjektoordinator. De siste åra(utvalg): Fullført studier i kulturprosjektledelse med spesialisering i drama og teater. Deltatt i prosjekter som DølaJazz, Amandusprisen og Jørn Hilme-stemnet, med ansvarsområder innen planlegging og avvikling av festivalene.

Marius Hjeldnes

Marius Hjeldnes

Fra: Sunndalsøra, men gift med en Drammenser. Utdanning: Mastergrad i Comparative Literature (University College London) og bachelorgrad i Nordisk språk og litteratur (NTNU) Rolle i Elvekompaniet: Produsent Rolle i Byen Under Bakken: Produsent De siste årene (utvalg): Har vært tilknyttet forlagsbransjen som konsulent og redaktør, samt frilansskribent om litteratur

Iselin Doret Bestvold

Iselin Doret Bestvold

Fra: Drammen Utdanning: Bachelor i skuespill ved Westerdahls Rolle i Byen under Bakken: Skuespilller De senere åra(utvalg): Etter endt utdanning har Iselin skapt sin egen forestiling "tøff i badedrakt"

Marthe Reffhaug

Marthe Reffhaug

Fra: Konnerud i Drammen Utdanning: Allmennlærer med master i norskdidaktikk Rolle i Elvekompaniet: Administrasjonspotet & trivselsjef Rolle i Byen under Bakken: Administrasjonspotet & trivselssjef De siste åra: Vært lærer på Svensedammen, Akademiet og Heltberg i Drammen. Jobber nå som utenlandslektor i norsk i Transylvania i Romania.

Hans Normann Røine

Hans Normann Røine

Fra: Oslo, men Konnerud i sjela. Utdanning: Teaterproduksjon og Skuespillerfag ved HINT. Rolle i "Byen under bakken": Per De siste åra (utvalg): Rollen som 'Reven' i familieforestillingen "Konglesugeren" ved Barneteatret Vårt i Ålesund (2015). Regi på skuespillerklassen sin oppsetning av "Gjøkeredet" ved Danvik Folkehøgskole (2014/2015) Produserte og spilte sommerteaterforestillingen "Tare og Tangstein" under Skåtøy Vise og Poesifestival 2014. Skuespiller i diverse e-læringsfilmer.

Mina Stokke

Mina Stokke

Fra: Lierskogen i Lier Utdanning: BA i Drama og teaterproduksjon Rolle i Elvekompaniet: Dramaturg. Rolle i Byen under Bakken: Dramaturg og produsentassistent. De senere åra(utvalg): Jobber som dramapedagog.

Nikolai Lieblein Røsæg

Nikolai Lieblein Røsæg

Fra: Fjell i Drammen Utdanning: Tar en master i arkitektur. Rolle i Elvekompaniet: Scenograf Rolle i ny produksjon: Scenograf De siste åra(utvalg): Studert ved Arkitektur - og Designhøgskolen i Oslo, tatt et år i forstudium teater.

Benedikte Karine Sandberg

Benedikte Karine Sandberg

Fra: Fjell i Drammen Utdanning: Bachelor i teaterproduksjon og skuespillerfag ved HiNT.Fra: Fjell i Drammen. Rolle i Elvekompaniet: Skuespiller og produsentassistent Rolle i byen under bakken: Skuespiller og produsentassistent De siste åra: Skuespiller i det verdensturnerende teaterkompaniet - Philippe Genty Compagnie. Turnert i Norge med "Jeg ser munnen din bevege seg opp og ned" av Stine Fevik.

Eskil Kristiansen

Eskil Kristiansen

Fra: Spikkestad Utdanning: Romerike FHS, pågående utdannelse i drama og kommunikasjon på HIOA og Nordic Stagefight Society. Rolle i Elvekompaniet: Produksjonsleder Rolle i Byen under Bakken: Produksjonsleder De senere åra: Instruereri scenekamp og koreografi. Diver Kom(i)paniet, og instruerer Høvik- barne og ungdomsteater.

Ingrid Lund

Ingrid Lund

Fra: Konnerud i Drammen Utdanning: Mastergrad i drama og teater Rolle i Elvekompaniet: Potet Rolle i Byen under Bakken: Potet De siste åra(utvalg): Har flyttet fra Trondheim til Oslo via Sørøst-Asia og Drammen. Jobber som dramalærer på Drammen videregående skole og underviser i teaterproduksjon.

Eirik Røland

Eirik Røland

Fra: Gulskogen i Drammen Utdanning: Mastergrad i Musikalisk Design fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm Rolle i Elvekompaniet: Komponist Rolle i Byen under Bakken: Komponist & kapellmester De siste åra(utvalg): Jobbet i eget studio i Stockholm som komponist, låtskriver og produsent. Skaper musikk til artister og DJ´s, amerikanske realityserier og filmer.

Anette Løbach

Anette Løbach

Fra: Åskollen i Drammen Utdanning: Skuespill ved NISS,Teater for Barn & Unge ved HiVe, musikal ved Bårdar International Rolle i Elvekompaniet: Markedsføringsansvarlig og skuespiller. Rolle i Byen under Bakken: Markedsføring & nettsideansvarlig De senere åra(utvalg): Jobbet som skuespiller, sanger og produsent, Scene Kvelder, Elan, Teater Nova, Spiralen og Brageteateret. Er sanger&komponist i"In Disguise".

Erlend Vikhagen

Erlend Vikhagen

Fra: Hokksund Utdanning: NISS og Teaterhøyskolen Nord Universitetet (tidligere HiNT) Rolle i Elvekompaniet: Skuespiller Rolle i Byen under Bakken: Produsentassistent De senere åra: Piperensern i ”Jakten på juleskurken” og skuespiller, manusforfatter i ”Hulenes hemmelighet”

Ragnhild Gravem

Ragnhild Gravem

Fra: Hurum Utdanning: Bachelor i teaterproduksjon og skuespillerfag ved LIPA i England Rolle i Byen under Bakken: Skuespiller De senere åra(utvalg):

Thomas Evensen

Thomas Evensen

Fra Lier. Rolle i Byen under Bakken: Lysdesigner Thomas kommer fra Lier men bor i Drammen. Han har jobbet fast som lystekniker på Brageteatret siden 2010, der han også har hatt lysdesign på 12 produksjoner. Har en Bachelor som lyd- og lystekniker fra Liverpool Institute for Performing Arts.

Antony Aubert

Antony Aubert

Fra: Paris! Bor i Drammen. Rolle i Byen under Bakken: Lydtekniker

Robert R. Amundsen

Robert R. Amundsen

Robert kommer fra Spikkestad. Er utdanna i England. Jobber som musiker, låtskriver og skuespiller.

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

REINSVE EIENDOM

© 2017 by ELVEKOMPANIET.