MÅNELANDSLAGET

Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

EN MUSIKALSK ROMSKIPSKOMEDIE

Prosjektleder: Eskil K. Glitre

Inspisient: Sofie Røger

Produksjonsassistent: Anette Løbach

Produsent: Elvekompaniet

Grafisk designer: Fride Moen Tønseth

Idé: Renate Reinsve

Tittel: Ingvild Schade

Regi, manusramme og sangtekster: Andrea Vik

Ferdigutviklet manus: Ensamble

Musikkdesign: Eirik Røland

Dramaturg: Mina Stokke

Kostymer: Stine Bergo

Lysdesign: Christophe Roch

Lyd: Henrik Larsen

Regiassistent: Marthe Sofie Løkeland Eide

Det fredelige romskipet går sin faste bane. Besetningen får dagene til å gå med arbeidsoppgaver fra A til Å. Så skjed det. Beskjeden de ikke kunne forestille seg kommer. Selve universet er i ferd med å gå under! Romskipet blir nødt til å gjøre en rekke helomvendinger, og tar oss med på en reise hvor kun fantasien setter grensene. Kan de hjelpe?

Romskipskomedien Månelandslaget for familier og folk mellom 5 og 100 år.

Månelandslaget hadde urpremiere 1.august 2019, og ble til sammen spilt 8 ganger 1.-6.august i sirkusteltet i Drammen bypark, den samme arenaen som i 2016 og 2017. Ca. 600 publikummere i alderen 4-78  tok turen for å bli med på en spenningspreget arbeidsdag i det ytre rom. Den gode responsen fra publikum og lokal presse førte til et økende antall besøkende i løpet av spilleperioden. 

Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

«Herregud - Elvekompaniet og Månelandslaget var til å spise opp. Digg med folk som produserer og mekker sjæl! Kudos. Jeg lo - mye og høyt».

«Publikummet, som befant seg i alle mulige aldersgrupper, ga entusiastisk respons med latter og klapping i løpet av forestillingen - og én time var plutselig unna før man visste ordet av det.»

«Thoroughly enjoyable show with Elvekompaniet; a sci-fi comedy of sorts, called Månelandslaget. A truly funny script, energetic acting, great costuming, brilliant songs(!), some nice local references and a charming spaceship set assembled from old-fashioned everyday objects painted space grey, together made for an intense and wonderful experience. Thank you!»

MORTEN JOACHIM

Teatersjef Haugesund Teater

ELISABETH ENGEBRETSEN

Journalist i Drammen Live 24

KRISTIAN HOFF-ANDERSEN

Arkitekt og Drammenser

Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

Produksjonen er støttet av: