top of page

MÅNELANDSLAGET

Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

EN MUSIKALSK ROMSKIPSKOMEDIE

Idé: Renate Reinsve
Tittel: Ingvild Schade
Regi, manusramme og sangtekster: Andrea Vik
Ferdigutviklet manus: Ensamble
Musikkdesign: Eirik Røland
Dramaturg: Mina Stokke
Kostymer: Stine Bergo
Lysdesign: Christophe Roch
Lyd 2019: Henrik Larsen
Lyd 2021: Fredrik Rentcsh

Regiassistent: Marthe Sofie Løkeland Eide

Prosjektleder 2019: Eskil K. Glitre
Prosjektleder 2021: Maud M. Jonassen
Inspisient 2019: Sofie Røger

Produsent: Håkon Nielsen, Andrea Vik
Grafisk designer: Fride Moen Tønseth

På et fredelig romskip i galaksen Måneland lever et lag sine liv og utfører den viktigste jobben i verdensrommet. De reiser rundt i evig bane og sanker inn universets dårlige vaner - for å resirkulere dem. Det er grei stemning på arbeidsplassen. Så skjer det. Et faretruende og ugjenkjennelig vesen har omringet romskipet og prøver å ta seg inn gjennom Sankeslusa! Hva i alle lysår skal Månelandslaget gjøre nå, og hvordan i sorte hulleste kan de stoppe trusselen?


Sjekk Månelandslaget på din strømmetjeneste for å lære sangene! Nå gleder vi oss stort til å endelig sette opp sirkustelt i Drammen Park, og spille Månelandslaget igjen 28.juli-1.august 2021.

Romskipskomedien Månelandslaget for familier og folk mellom 5 og 100 år.

Månelandslaget hadde urpremiere 1.august 2019, og ble til sammen spilt 8 ganger 1.-6.august i sirkusteltet i Drammen bypark, den samme arenaen som i 2016 og 2017. Ca. 600 publikummere i alderen 4-78  tok turen for å bli med på en spenningspreget arbeidsdag i det ytre rom. Den gode responsen fra publikum og lokal presse førte til et økende antall besøkende i løpet av spilleperioden. 

månelandslaget

Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

«Herregud - Elvekompaniet og Månelandslaget var til å spise opp. Digg med folk som produserer og mekker sjæl! Kudos. Jeg lo - mye og høyt».

«Publikummet, som befant seg i alle mulige aldersgrupper, ga entusiastisk respons med latter og klapping i løpet av forestillingen - og én time var plutselig unna før man visste ordet av det.»

«Thoroughly enjoyable show with Elvekompaniet; a sci-fi comedy of sorts, called Månelandslaget. A truly funny script, energetic acting, great costuming, brilliant songs(!), some nice local references and a charming spaceship set assembled from old-fashioned everyday objects painted space grey, together made for an intense and wonderful experience. Thank you!»

MORTEN JOACHIM

Teatersjef Haugesund Teater

ELISABETH ENGEBRETSEN

Journalist i Drammen Live 24

KRISTIAN HOFF-ANDERSEN

Arkitekt og Drammenser

Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

Produksjonen er støttet av:

bottom of page