top of page

MÅNELANDSLAGET

Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

EN MUSIKALSK ROMSKIPSKOMEDIE

Idé: Renate Reinsve
Tittel: Ingvild Schade
Regi, manusramme og sangtekster: Andrea Vik
Ferdigutviklet manus: Ensamble
Musikkdesign: Eirik Røland
Dramaturg: Mina Stokke
Kostymer: Stine Bergo
Lysdesign: Christophe Roch
Lyd 2019: Henrik Larsen
Lyd 2021: Fredrik Rentcsh

Regiassistent: Marthe Sofie Løkeland Eide

Prosjektleder 2019: Eskil K. Glitre
Prosjektleder 2021: Maud M. Jonassen
Inspisient 2019: Sofie Røger

Produsent: Håkon Nielsen, Andrea Vik
Grafisk designer: Fride Moen Tønseth

På et fredelig romskip i galaksen Måneland lever et lag sine liv og utfører den viktigste jobben i verdensrommet. De reiser rundt i evig bane og sanker inn universets dårlige vaner - for å resirkulere dem. Det er grei stemning på arbeidsplassen. Så skjer det. Et faretruende og ugjenkjennelig vesen har omringet romskipet og prøver å ta seg inn gjennom Sankeslusa! Hva i alle lysår skal Månelandslaget gjøre nå, og hvordan i sorte hulleste kan de stoppe trusselen?


Sjekk Månelandslaget på din strømmetjeneste for å lære sangene! Nå gleder vi oss stort til å endelig sette opp sirkustelt i Drammen Park, og spille Månelandslaget igjen 28.juli-1.august 2021.

Romskipskomedien Månelandslaget for familier og folk mellom 5 og 100 år.

Månelandslaget hadde urpremiere 1.august 2019, og ble til sammen spilt 8 ganger 1.-6.august i sirkusteltet i Drammen bypark, den samme arenaen som i 2016 og 2017. Ca. 600 publikummere i alderen 4-78  tok turen for å bli med på en spenningspreget arbeidsdag i det ytre rom. Den gode responsen fra publikum og lokal presse førte til et økende antall besøkende i løpet av spilleperioden. 

månelandslaget

Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

«Herregud - Elvekompaniet og Månelandslaget var til å spise opp. Digg med folk som produserer og mekker sjæl! Kudos. Jeg lo - mye og høyt».

«Publikummet, som befant seg i alle mulige aldersgrupper, ga entusiastisk respons med latter og klapping i løpet av forestillingen - og én time var plutselig unna før man visste ordet av det.»

«Thoroughly enjoyable show with Elvekompaniet; a sci-fi comedy of sorts, called Månelandslaget. A truly funny script, energetic acting, great costuming, brilliant songs(!), some nice local references and a charming spaceship set assembled from old-fashioned everyday objects painted space grey, together made for an intense and wonderful experience. Thank you!»

MORTEN JOACHIM

Teatersjef Haugesund Teater

ELISABETH ENGEBRETSEN

Journalist i Drammen Live 24

KRISTIAN HOFF-ANDERSEN

Arkitekt og Drammenser

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

Produksjonen er støttet av:

bottom of page