top of page
elvekompaniet

MUSIKKVIDEO

Foto: Geir O. Ramsvik

MUSIKKVIDEO  AV  LÅTA  "NÅ BLIR VI KUPPA"

2020 ga oss muligheten til å lage musikkvideo! Siden vi skal spille Månelandslaget på nytt i Drammen Park inni sirkusteltet august 2020 - tenkte vi det var stas å velge en låt fra denne musikalske romskipskomedien. “Nå blir vi kuppa” er den høydramatiske klimaksbristeren fra Månelandslaget. Dette er punktet hvor hele laget på romskipet ikke klarer annet enn å skrike ut at de blir kuppa. Av et fremmedlegeme.

Vi ønsker også at du kan se musikkvideoen uten å ha sett forestillinga. Her får du oppleve sterke følelser og tilstander hos alle i laget i det sekundet mellom at de skjønner at “nå blir de kuppa” - til fremmedlegemet kommer inn i romskipet.

Vi var så heldige at vi fikk låne et stort lokale av Brække Eiendom midt i Drammen. Der flytta vi inn i to dager for å forberede alt, og gjøre det om til et romskip. Så spilte vi inn musikkvideoen med alle skuespillerne fra Månelandslaget på to dager. Tusen takk til Viken fylkeskommune for at vi kunne omdisponere sommerteatermidlne til å skape musikkvideoen!

Musikkvideoen er nominert til Gullstolen ved Kortfilmfestivalen i Grimstad 2021.

Foto: Geir O. Ramsvik og Elvekompaniet

Produksjonen er støttet av:

bottom of page