top of page
skam deg

SKAM DEG

Foto: Marit over-Rein Stokknes

EN SYVMINUTTERS FORESTILLING I FYSISK BUFFON-STIL

Regi: Andrea Vik

Manus er utarbeidet i fellesskap

av nevnte aktører.

Støttet av: Drammen kommune

I dette syvminutters intense teaterstykket om SKAM, SKAMMING, Å SKAMME SEG - møter vi noen underjordiske vesener som ikke likner helt på oss...? Hold deg fast, det går både fort og intenst, men du trenger ikke gjøre annet enn å se på!

 

I anledning 8.mars markeringen i Drammen 2017 produserte og spilte vi forestillingen SKAM DEG som tematiserte skam. Forestillingen ble spilt som en del av et større program med foredrag og innslag for over 1000 publikummere på Union Scene. Vi var også ansvarlige for programplanlegging og sørge for en rød tråd i samarbeid med de involverte foredragsholderne. Oppdraget var utstedt til Drammen Kommune fra ImDi og hovedmålgruppen skulle være kvinner med innvandrerbakgrunn. Senere har SKAM DEG blitt spilt på for eksempel Portåsen for ungdommer, på helsekonferanse i Drammen ved flere anledninger, og Kulturnatt i Drammen.

Buffon kommer fra det franske ordet “narren”, og er en fysisk og intens teaterform med “underjordiske vesener” som innimellom kommer opp til jordas overflate. De gjør narr av visse ting mennesker driver med, for eksempel ulike former for kriminalitet, doping, hierarki, klasseskiller, skjønnhetstyranniet mm osv.

SKAM DEG er mulig å booke for evnter el.l. Bare å hendvende seg HER!

Foto: Egil Scott Synnestvedt og Marit Over-Rein Stokkenes

Produksjonen er støttet av:

bottom of page