SOMMERTEATER 2016 og 2017

I 2016 og 2017 satte Elvekompaniet opp et gigantisk sirkustelt i sjølveste Drammen park. Det kom nesten 600 folk og så på begge åra! Det synes vi var helt fantastisk! Det er og blir vår hovedmotivasjon til å fortsette med etableringen av sommerteater i byparken. Vi satser på å kunne tilby noe splitter nytt og sprøtt i teltet sommer 2019!

Byen Under Bakken hadde i 2016 urpremiere 24.juli med øvrige forestillinger 26. til 29.juli 2017. Året etter spilte vi en litt annerledes versjon av Byen under Bakken med premiere 24.juli og øvrige forestillinger 26. - 29.juli.

Byen under Bakken er en fantasimusikal for ungdom og familier! Drammenskloakken har et problem. Den onde rottedronninga har nemlig kuppet tronen og inndratt kjærligheten! Men det finnes en jente dere nede som har skjønt at hun må ta affære. Men hun trenger hjælp til å redde byen sin, og sender derfor opp et brev i do. 12 år gamle Kjetil i byen over bakken (Drammen) - er tøff nok til å ta på seg oppdraget, og hopper ned i do for å hjælpe til. Sammen med en del andre rare folk i kloakken - blir det spennende å se hvordan dette spetakkelet ender! 

 

Byen under Bakken passer for folk som liker humor, noe nytt, noe gammelt, Drammen, Buskerud og SHOW!

Manus og idé: Ingvild Schade

 

Sangtekster: Fredrik Høyer

 

Komponist og musiker: Eirik Røland

 

Dramaturg: Mina Stokke

 

Regissør: Stian Isaksen

 

Skuespillere: Inga Ibsdotter Lilleaas, Renate Reinsve, Håkon Nielsen, Benedikte Karine Sandberg, Iselin Doret Bestvold, Andrea Vik, Erlend Vikhagen (kun 2017), Hans Normann Røine, Ragnhild Gravem.

 

Kostymer: Stine Bergo

Lysdesign: Thomas Evensen

Lyd: Antony Aubert

Arenaleder: Eskil Kristiansen

 

Administrasjon:

Marthe Reffhaug, Ingrid Lund, Anette Løbach.

Produsent:

Elvekompaniet/ Andrea Vik / Marius Hjeldnes/ 

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

REINSVE EIENDOM

© 2017 by ELVEKOMPANIET.